Otvorene online prijave za Godišnju nagradu „Anton Štifanić“, Nagradu za životno djelo i nagradu Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine

Obavještavamo vas da su danas 28. lipnja 2024. otvorene online prijave za Godišnju nagradu „Anton Štifanić“, Nagradu za životno djelo i nagradu Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine.

Poveznica za online prijave dostupna je na internetskoj stranici Dani hrvatskog turizma https://www.danihrvatskogturizma.hr/

Online prijave za ostale kategorije nagrada u okviru projekta Godišnje hrvatske turističke nagrade, koje zajednički dodjeljuju Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora, bit će otvorene uskoro o čemu ćemo vas pravovremeno izvijestiti. Godišnje hrvatske turističke nagrade projekt je Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore koji je nastao s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru. 

Rok za podnošenje kandidatura je 6. rujna 2024. pa vas ljubazno molimo da i ove godine prijavite pojedince, tvrtke i organizacije koje su na poseban način doprinijeli razvoju i promociji hrvatskog turizma.

Sva komunikacija vezano za predmetno je moguća putem adrese elektroničke pošte [email protected]


Objavljeno

u

autor/ica

Oznake:

This site is registered on wpml.org as a development site.