“Vremenaste igre” – dječja predstava

Park Malarija, 14.08. // 20:00h

U sklopu 53. Trogirskog kulturnog ljeta u parku Malarija održava se dječja kazališna predstava “Vremenaste igre”, 14.08.2023. godine s početkom u 20:00 sati.

SASTOJCI: nebo, oblaci, vjetar, more, jedrenjaci, Tata Slikovnica, Vedrana, Učitelj Sebo, bogata gitarska zvučna kulisa, mnoštvo materijala koji se pretvara u poetičnu scenografiju, dvije žlice lutkarstva i prstohvat songova.

Uzrast: 5 – 11 godina

O predstavi:

“Od čega su napravljeni oblaci? Kako nastaje kiša? Kako se možemo igrati s vjetrom?

U ovoj nezaboravnoj edukativnoj avanturi Tata Slikovnica odgovara na brojna pitanja koja muče Tetu Tenu / Tetu NeMirnu. Ona bi željela doprijeti do oblaka i igrati se s njima. Što je sve potrebno da bi se to ostvarilo, doznajte u čarobnoj metorološkoj predstavi po slikovnicama Zorana Vakule.

Jednako kao što oblaci mijenjanju oblike, kao što vjetar nosi promjenu, a voda se pretvara iz jednog oblika u drugi, u predstavi istražujemo mogućnosti transformacije scenskih elemenata.

Objedinjujući dramsku, literarnu i glazbenu umjetnost, predstave Tate Slikovnice potiču djecu na čitanje, razvoj mašte i kreativnosti, te pomažu socioemocionalni i razvoj komunikacijskih vještina.”

Foto: Mali Teatar

Objavljeno

u

autor/ica

Oznake:

This site is registered on wpml.org as a development site.