mVisitor mobilna aplikacija

Predstavljamo vam novi inovativni projekt kojim će se doprinijeti lakšem i jednostavnijem poslovanju iznajmljivača, ali i kvalitetnijem informiranju turista o ponudi na našem području, te motivirati iste da istraže destinaciju.

mVisitor namijenjen je turističkim zajednicama, iznajmljivačima i turistima, a prvenstveno služi olakšavanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača. Naime, nakon preuzimanja aplikacije, putem mobilnih uređaja iznajmljivači mogu na bitno jednostavniji način od uobičajenog izvršiti prijave svojih gostiju, a aplikacija omogućuje i digitalno iščitavanje osobnih dokumenata te automatsko prosljeđivanje podataka potrebnih za prijavu turista u nacionalni sustav za prijavu turista eVisitor.

Korištenjem ove aplikacije pospješit će se i komunikacija između turističkih zajednica i iznajmljivača, s obzirom da aplikacija pruža mogućnost dostavljanja posebnih obavijesti turističkih zajednica iznajmljivačima. Aplikacija je razvijena od strane tvrtke Intersoft Technologies, a naša je turistička zajednica među prvima na razini države koja je na ovaj način osigurala svojim iznajmljivačima mogućnost besplatnog korištenja aplikacije za jednostavnije prijave gostiju.  

Bitno je napomenuti da je korištenje aplikacije za iznajmljivače u potpunosti besplatno.

Kratke upute za iznajmljivače:

  • Skinete aplikaciju mVisitor sa Apple Store-a ili Google Play Store-a
  • Nakon instalacije, prijavite se u aplikaciju sa vašim OIB-om (korisničko ime) i lozinkom (lozinka koju koristite za eVisitor)
  • U aplikaciji kreirajte i isprintate dokument sa QR kodom te ga postavite u vaš objekt.
  • Gost skenira „QR kod“ koji ga vodi na personaliziranu web stranicu, putem koje unosi osobne podatke, te ih šalje vama na autorizaciju.

ILI

  • Gostu možete direktno iz mVisitor aplikacije poslati personalizirani link kojega koristi za unos podatka, a iste šalje natrag vama na autorizaciju.

ILI

  • Kroz mVisitor aplikaciju podatke gosta možete digitalno skenirati ili ih ručno unijeti.

Nakon što provjerite podatke gostiju, klikom na gumb „Prijavi Goste“ unutar mVisitor aplikacije iste prijavljujete na eVisitor.

Više detalja i uputa možete pronaći na web stranici https://mvisitor.hr/


Objavljeno

u

autor/ica

Oznake:

This site is registered on wpml.org as a development site.