PROMOCIJA HRVATSKE NA 14 TRŽIŠTA KROZ NOVU KAMPANJU HTZ-A

S ciljem zadržavanja dosadašnjih trendova, ali i ostvarenja što boljih rezultata u nadolazećem dijelu glavne turističke sezone Hrvatska turistička zajednica je na 14 emitivnih tržišta pokrenula novu kampanju „Experience Croatia….your memories are on us!”. Aktivnosti u sklopu kampanje provodit će se u razdoblju od travnja do srpnja na online i offline kanalima komuniciranja te na društvenim mrežama, a uključeni su oni turistički proizvodi koji su ključan motiv dolaska u Hrvatsku za turiste na svakom pojedinom tržištu. „Ovogodišnja glavna kampanja usmjerena je na privlačenje posjetitelja i predstavljanje Hrvatske kao jedne od najljepših i najatraktivnijih turističkih destinacija na Mediteranu.

Pritom želimo istaknuti jedinstveni spoj naših prirodnih ljepota i brojnih turističkih proizvoda koji našu ukupnu ponudu čine prepoznatljivom, bogatom i zanimljivom na brojnim emitivnim tržištima. Vjerujem kako će ljubitelji putovanja pozitivno odgovoriti na naše posebno kreirane promotivne i pozivne poruke, odnosno kako ćemo i ove godine biti među najtraženijim i najuspješnijim turističkim destinacijama“, izjavio je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice, nadodavši kako je kampanja samo dio aktivnosti koje se provode s ciljem kvalitetnog pozicioniranja Hrvatske na međunarodnom tržištu.  

Dodajmo kako su u sklopu kampanje za svaki proizvod i tržište kreirane i posebne promotivne poruke pa će se tako na tržištima poput NjemačkeAustrije Slovenije intenzivnije promovirati proizvodi kao što su aktivni odmorprirodne ljepoteenogastronomija kultura, na tržištima kao što su Italija Mađarska dodatno će se promovirati nautika, dok su među ostalim uključenim tržištima još i PoljskaVelika BritanijaČeškaFrancuskaNizozemskaSlovačkaŠvedskaŠvicarska Belgija.

Za potrebe kampanje posebno su izrađeni kreativni vizuali, ali i video materijali koji prikazuju raznoliku turističku ponudu Hrvatske o kojoj se zainteresirani za putovanje u našu zemlju mogu informirati i na web stranici Croatia.hr koja uključuje niz informativnih značajki, mapa i savjeta za putovanja i boravak u Hrvatskoj.

Video koji promovira sunce i more možete pogledati ovdje, a ostali sadržaj možete pogledati i na službenom Youtube kanalu.

sva prava zadržava hrvatska turistička zajednica

Objavljeno

u

autor/ica

Oznake:

This site is registered on wpml.org as a development site.