Trogir ima najljepši Advent u Splitsko – dalmatinskoj županiji i Dalmaciji po izboru čitatelja na portalu Gradonačelnik.hr

Izbor za najljepši advent u Hrvatskoj hvalevrijedan je projekt portala Gradonačelnik.hr, a od ove godine i pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, koje ga je prepoznalo kao izvrstan alat za promociju adventskih turističkih destinacija.

Zimska Adventura u Trogiru ove je godine treći najljepši Advent u Republici Hrvatskoj u kategoriji srednjih gradova sa prikupljenih 1.496 lajkova. Trogir je jedini grad koji se plasirao u top 5 iz Splitsko-dalmatinske županije i Dalmacije, a ušao je i u top 10 u apsolutnoj kategoriji.

Trogirska Zimska adventura prikupila je kroz ovih osam dana 132 komentara podrške i pohvale te 122 dijeljenja, zahvaljujući čemu i ukupni doseg od 52.885 Facebook korisnika.

Da je ovo sjajan rezultat potvđuje vrlo jaka konkurencija od čak 64 adventa iz 48 gradova i 16 općina, podijeljenih u četiri kategorije u utrci za najljepši u Hrvatskoj. Objave su podijeljene 4.565 puta, a vidjelo ih je 2.111.868 korisnika Facebook-a u osam dana.

Ovaj je plasman dodatno potvrdio da je Trogir ove godine imao najbolji Advent u Dalmaciji, a visoko rangira i na nacionalnoj razini zahvaljujući kvalitetnom i raznolikom programu koji je u malo više od mjesec dana privukao medijsku pažnju i oborio sve rekorde posjećenosti do sada, te privukao preko 50 000 posjetitelja u grad.


Objavljeno

u

autor/ica

Oznake:

This site is registered on wpml.org as a development site.