Zlatko Pejaković održao fantastičan koncert u Planom!

Legenda hrvatske zabavne glazbe – Zlatko Pejaković sinoć se na sportskom igralištu u Planom popeo na pozornicu i održao vrhunski koncert u sklopu 53. Trogirskog kulturnog ljeta!

Sportsko igralište u Planom bilo je ispunjeno do posljednjeg mjesta jer su mnogobrojni obožavatelji svih generacija sa zadovoljstvom uživali u cjelokupnom koncertu.

U preko pola stoljeća estradnog rada, Zlatko Pejaković  postao je sinonim za vrhunskog zabavljača, što je sinoć u Planom još jednom i pokazao. Ovu fenomenalnu noć obilježio je sjajan odnos Pejakovića sa publikom, što je rezultiralo zajedničkim pjevanjem, plesanjem i veseljem.

U svojoj dugogodišnjoj pjevačkoj karijeri Pejaković je objavio preko 30 albuma i proizveo niz glazbenih hitova („Živio bih kao kralj“, „Ako odem prijatelji“, „Samo jednu želju imam“ i brojne druge) u kojima su obožavatelji istinski uživali.

Ova vrhunska večer, uz Zlatkove hitove, upotpunjena je ribljim i mesnim specijalitetima i delicijama koje su za sve prisutne pripremali rukometni veterani iz MVRK Kairos Trogir, a organizirana je i lutrija čije su vrijedne nagrade podijeljene sretnim dobitnicima.

Koncert Zlatka Pejakovića obilježio je bogat srpanjski program 53. Trogirskog kulturnog ljeta, no isti ritam događanja, manifestacija i koncerata nastavlja se sve do polovice rujna!


Objavljeno

u

autor/ica

Oznake:

This site is registered on wpml.org as a development site.